Masca personalizata cu mesaj

Afișez toate cele 4 rezultate

 • Masti personalizate
  Vânzare

  Masca personalizata cu mesajul tau

  Masca personalizata cu mesajul tau. Daca tot trebuie sa purtam MASCA atunci sa o facem sa fie mai usor de suportat! Acest produs nu este un dispozitiv medical. Masca reutilizabila poate fi folosita pentru protectie fata de persoanele din jur, acoperind in totalitate gura si nasul. Este prevazuta cu 2 elastice care se fixeaza usor dupa urechi. Mastile sunt dublate la interior cu material netesut care ofera o protectie crescuta. Aceste produse nu sunt sterile! Se recomanda dezinfectarea sau spalarea lor  dupa fiecare utilizare.  Materialul imprimat se poate spala la o temperatura de 40 de grade, iar calcatul pe parte imprimata nu este recomandat. Dupa efectuarea comenzii va vom contacta pentru stabilirea designului necesar personalizarii!   Prețul inițial a fost: lei 21,00.Prețul curent este: lei 15,90.
 • Masca personalizata cu buze senzuale
  Vânzare

  Masca personalizata cu buze senzuale

  Masca personalizata cu buze senzuale Daca tot trebuie sa purtam MASCA atunci sa o facem sa fie mai usor de suportat! Acest produs nu este un dispozitiv medical. Masca reutilizabila poate fi folosita pentru protectie fata de persoanele din jur, acoperind in totalitate gura si nasul. Este prevazuta cu 2 elastice care se fixeaza usor dupa urechi. Mastile sunt dublate la interior cu material netesut care ofera o protectie crescuta. Aceste produse nu sunt sterile! Se recomanda dezinfectarea sau spalarea lor  dupa fiecare utilizare.  Materialul imprimat se poate spala la o temperatura de 40 de grade, iar calcatul pe parte imprimata nu este recomandat. Dupa efectuarea comenzii va vom contacta pentru stabilirea designului necesar personalizarii!   Prețul inițial a fost: lei 21,00.Prețul curent este: lei 15,90.
 • Masca personalizata cu dinti de vampir
  Vânzare

  Masca personalizata cu dinti de vampir

  Masca personalizata cu dinti de vampir Daca tot trebuie sa purtam MASCA atunci sa o facem sa fie mai usor de suportat! Acest produs nu este un dispozitiv medical. Masca reutilizabila poate fi folosita pentru protectie fata de persoanele din jur, acoperind in totalitate gura si nasul. Este prevazuta cu 2 elastice care se fixeaza usor dupa urechi. Mastile sunt dublate la interior cu material netesut care ofera o protectie crescuta. Aceste produse nu sunt sterile! Se recomanda dezinfectarea sau spalarea lor  dupa fiecare utilizare.  Materialul imprimat se poate spala la o temperatura de 40 de grade, iar calcatul pe parte imprimata nu este recomandat. Dupa efectuarea comenzii va vom contacta pentru stabilirea designului necesar personalizarii!   Prețul inițial a fost: lei 21,00.Prețul curent este: lei 15,90.
 • Masti personalizate
  Vânzare

  Masca personalizata cu buze rosii

  Masca personalizata cu buze rosii Daca tot trebuie sa purtam MASCA atunci sa o facem sa fie mai usor de suportat! Acest produs nu este un dispozitiv medical. Masca reutilizabila poate fi folosita pentru protectie fata de persoanele din jur, acoperind in totalitate gura si nasul. Este prevazuta cu 2 elastice care se fixeaza usor dupa urechi. Mastile sunt dublate la interior cu material netesut care ofera o protectie crescuta. Aceste produse nu sunt sterile! Se recomanda dezinfectarea sau spalarea lor  dupa fiecare utilizare.  Materialul imprimat se poate spala la o temperatura de 40 de grade, iar calcatul pe parte imprimata nu este recomandat. Dupa efectuarea comenzii va vom contacta pentru stabilirea designului necesar personalizarii!   Prețul inițial a fost: lei 21,00.Prețul curent este: lei 15,90.
X